Uw groepsaccommodatie voor familie- en vriendengroepen!

Robersum is een ideale groepsaccommodatie voor grote familiegroepen (familieweekend) en vriendengroepen. Het is een rustige, intieme en gezellige accommodatie aan de rand van Nationaal Park Lauwersmeer. Het royale huis is geschikt voor maximaal 34 personen. Er zijn 10 slaapkamers, waarvan 6 tweepersoons kamers. De omvangrijke locatie maakt het ook perfect voor schoolgroepen. De accommodatie wordt altijd uitsluitend verhuurd aan één groep. Voor kleinere groepen tot maximaal 18 personen kunt u een deel van het huis huren.

Erop uit in Groningen en Friesland!

Het Nationaal Park Lauwersmeer biedt veel mogelijkheden om te genieten van de natuur. Verder is de omgeving zeer geschikt voor verschillende watersporten. Liever fietsen of wandelen? Dat kan ook! Kortom er is veel te beleven in de omgeving. Ontdek Groningen nu vanuit een gezellige uitvalbasis! Wilt u meer weten over wat er te doen is in de omgeving? Klik dan snel hier voor de omgeving van Robersum.

Voorzieningen groepsaccommodatie

Robersum kent een kindervriendelijk buitenterrein, met onder andere een trap veld, volleybalveld en kinderspeelplek. Het royale huis is van alle gemakken voorzien. Onze voorzieningen:

Afval wordt gescheiden ingezameld; er zijn aparte containers voor glas, papier, GFT en restafval. Het familiehuis beschikt over voldoende parkeerruimte.

Groepsaccommodatie met gehandicapten voorzieningen

Er zijn beperking vriendelijke aanpassingen in het huis aangebracht. Er zijn 3 aangepaste douche-/toiletruimtes (verhoogd). De begane grond is geheel drempelloos. Alle doorgangen zijn minimaal 90 cm breed. Dit maakt de accommodatie voor mensen met een beperking bijzonder vriendelijk.

.Plattegrond groepsaccommodatie

Bekijk hier de foto's van onze groepsaccommodatie.

 

Robersum Recreatie

Panserweg 5
9975 VZ Vierhuizen
Tel. +31 (0)595 402613

Uw gastheer/vrouw

Groepsaccommodatie dichtbij het Lauwersmeer, Groningen!

De omgeving

bezienswaardigheden groningen en omgeving

Bekijk hier een filmpje over onze groepsaccommodatie

Robersum Groepsaccommodatie

natuurkampeerterrein

Wilt u meer informatie? Bel dan 0595 402 613,
of klik hier voor ons contactformulier.
Groepsaccommodatie Groningen, LauwersmeerGroepsaccommodatie Groningen, LauwersmeerGroepsaccommodatie Groningen, LauwersmeerGroepsaccommodatie Groningen, LauwersmeerGroepsaccommodatie Groningen, LauwersmeerGroepsaccommodatie Groningen, LauwersmeerGroepsaccommodatie Groningen, Lauwersmeer
Neem contact op met camping Robersum
Robersum Recreatie
vlak
Facebook Robersum Recreatie
accommodatie
reserveren
logo