Terras voorzijde Groepsaccommodatie familieweekend

Groepsaccommodatie familieweekend in de provincie Groningen met veel ruimte.

Een groepsaccommodatie voor uw familieweekend in Groningen nodig met veel ruimte voor uw complete familie? De groepsaccommodatie van Robersum heeft u veel te bieden. U verblijft met uw familie, in een ruime en nette groepsaccommodatie. Ook heeft Robersum gedacht aan de kleinsten onder ons, voor hen zijn er een tweetal kinderbedjes en kinderstoelen. Bovendien kunnen zij buiten naar hartenlust spelen op de speeltoestellen en het trapveldje.

Robersum is dé groepsaccommodatie voor een familieweekend in de provincie Groningen.

De ruim opgezette groepsaccommodatie, bied enorm veel mogelijkheden. Zowel binnen als buiten is er voldoende ruimte om als familie gezellige activiteiten te ondernemen. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken een potje voetbal, spelletjes of een gezellige barbecue. Jong en oud, niemand zal zich tijdens dit familieweekend in deze prachtige accommodatie vervelen.

Groepsaccommodatie familieweekend in de provincie Groningen met een groene omgeving.

Zoekt u een accommodatie voor uw familieweekend in een groene omgeving? Dan raden wij u aan de groepsaccommodatie van Robersum te bezoeken. Robersum ligt op een prachtig terrein, dichtbij het Nationaal park Lauwersmeer. Wilt u het stadse leven samen met uw familie een weekend de rug even toekeren? Dan is Robersum de juiste groepsaccommodatie voor uw familieweekend.

Met een beetje geluk ziet u dit weekend een ree van dichtbij en snuift u de geur op van vers gemaaid gras of, wanneer u in de winter te gast bent, kunt u schaatsen op een van de slootjes tussen de weilanden.
Over een complete en prettige accommodatie voor uw familieweekend hoeft u niet langer te twijfelen; wij verwelkomen u graag bij de groepsaccommodatie van Robersum.