Eten & drinken

In het naastgelegen dorp Zoutkamp zijn veel mogelijkheden om te eten & drinken. En in de omgeving zijn nog veel meer mogelijkheden.

De Boeter

Wij zijn een familie restaurant gelegen in het mooie vissersdorp Zoutkamp. Bij ons kunt u genieten van heerlijke plates en vis gerechten. 

De Boeter

De Oude Sluis

Wij willen u laten zien en beleven wat het Hogeland voor ons betekent, en dat op een bord. Genieten van voornamelijk lokale producten uit het seizoen… Uiteraard de Zoutkamper garnalen en de vis van de afslag in Lauwersoog, maar ook de eenden van Hans, de yoghurt van Waddenmax, kaas van Kleikracht, aardappelen en groenten van familie van der Spek, duindoorn van De Fledder, vlees van Menno Hoekstra en nog veel meer…Wij hopen u graag te ontmoeten in “De Oude Sluis”

De Oude Sluis

Café en Partycentrum De Kegel

In Zoutkamp kunt u er niet omheen: Café en Partycentrum de Kegel. Dé uitgaansgelegenheid van Zoutkamp en omstreken! Vier dagen in de week geopend, donderdag tot en met zondag, is er altijd wat te beleven.
Van grote feesten met grote namen en normale ‘kroeg avonden’ tot privé feesten: alles is mogelijk bij Café en Partycentrum de Kegel in Zoutkamp!

Café en Partycentrum De Kegel

Restaurant ZK86

Welkom bij restaurant ZK86. Leuk dat u onze pagina bezoekt. Wij zijn te vinden op het mooiste plekje van Groningen, namelijk Zoutkamp. Gevestigd in een historisch pand met een prachtig uitzicht op het Reitdiep. Geniet van een kop koffie met een gebakje, een heerlijke lunch of een compleet diner.

Restaurant ZK86

Pizzeria Ristorante L'Ancora

Bij pizzeria ristorante L'Ancora da Mario kunt u genieten van de authentieke Italiaanse keuken. Onze missie is om met verse ingrediënten Italië naar Zoutkamp te halen. De Siciliaanse pizzakok Mario steekt de pure Italiaanse smaken in een modern jasje.

Pizzeria Ristorante L'Ancora